Vine App Logo

Vine, la nova revolució?

Vine App Logo

Fa poc que ha aparegut a la App Store de Apple. Es diu Vine i és la nova joguina de Twitter (van comprar l’empresa fa relativament poc). Vindria a ser com un Instagram però en vídeos de 6 segons com a màxim i fets amb el telèfon, amb la particularitat que podem alternar diferents enquadraments amb molta facilitat, ja que només s’enregistra el vídeo quan toquem la pantalla, i el programa mateix s’encarrega d’anar empalmant els diferents trossets.

La gràcia és que s’integra facilment a Twitter, i un video fet amb Vine pot veure´l tothom encara que no tinguin l’aplicació. És d’esperar que d’aquí poc apareguin versions de Vine per Android i potser per WindowsPhone o per Blackberry X, per tal que la plataforma tingui màxima difusió.

Com sempre ja han sortit els que parlen d’una revolució, que la publicitat mai tornarà a ser el mateix i bla bla bla. Tot i que jo soc força escèptic (vaig ser dels que deia que twitter no servia per res) i ho veig com una eina per fer-ne un ús molt menys intensiu que Twitter i Instagram cal reconèixer que el invent te la seva gràcia.

També cal dir que a hores d’ara es diu que Vine ja és ple de porno. El que està clar és que a hores d’ara no apareixeran grans talents amagats, i els que ja penjaven fotos de tetes al instagram o al twitter penjaran videos de tetes al vine, els que penjaven fotos de gats penjaran videos de gats, i els que posem fotos dels nens…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>