falling_down

Una setmana de merda… (de moment)

Si amics, som a dimarts a les cinc de la tarda i ja puc dir que porto una setmana de merda.

Si ja es prou merda llevar-se a les sis del matí, amb la son que tenia em vaig descuidar el bitlletero i les claus a casa. O sigui, torna, desperta a la dona i els nens per que et deixin entrar i així poder agafar el tren per anar a la feina. Penses, bueno, hem començat malament però ja està, a partir d’aquí tot millorarà. Doncs no! al vespre el meu fill petit pobre es va passar tant de voltes que hagués guanyat una cursa a en Marc Marquez. Quin vespre.

Però això son “gajes del oficio” direu. Potser si. Avui al matí, he repassat quinze cops que tingués les claus i la cartera, he fet tot el que havia de fer i ho he deixat tot enllestit. Anem cap a la feina, i a mig matí, cau la muntanya de merda.

Fa poc ens vamerdam moure a un despatx molt cuco a un pis de l’eixample, just a sobre d’unn conegut local de dones que fumen i et parlen de tu (presumtament). És un pis ben arreglat, on el que suposàvem que era el propietari (un bisnesmen de la nit) ens llogava a uns quants despatxos amb accès a zones comunes. No fa ni un mes que hi som. Doncs es veu que el que nosaltres suposàvem que era el propietari és tambe arrendatari. I a sobre és dels arrendataris que no paguen. O sigui que el propietari de veritat, ha anat al jutjat i venien a “alçar el bé” que es diu. A precintar el pis i que tot el que hi hagués a dins s’ho quedés el propietari per tal de poder cobrar els deutes. Vamos merda a carretades.

Per sort la del jutjat ha flipat quan s’ha trobat el percal i s’ha parat tot, per que ells esperaven trobar al bisnesman de la nit, i enlloc d’això s’ha trobat un lloc d’oficines. O sigui que no portem ni un mes al despatx nou i potser que haguem de fugir per potes a mitjanit.

Després del gran ensurt, reunió de tots els enmarronats, i a veure que dimonis fem.

A tot això que he d’anar a correus per que m’ha arribat la raspberry pi, la meva nova joguina per matar hores. Vaig corrents a correus, i arribo a les 14:31. Doncs tancat i barrat per que pleguen a les 14:30. Gran horari d’estiu, de 8:30 a 14:30. O sigui que per anar a buscar un paquet he de arribar tard a la feina, o demanar un dia de vacances.

En fi, vaig a fer un gelat. Segur que em cau un test al cap.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>