berenar

Un berenar molt especial

berenar

Quan vaig assabentar-me de la iniciativa que havia engegat la Joanaina Font, El berenar impossible, vaig insistir a participar-hi. Em va semblar una proposta molt divertida i interessant.

Ara fa poc que vam poder trobar una estona per trobar-nos, i després de fer-li donar unes quantes voltes fins a trobar un lloc adient vam poder xerrar molta estona.

La meva primera idea va ser portar-la al Nougat, però vaig pensar que això estava molt trillat. Li vaig proposar de quedar per berenar al parc on passem les tardes amb la canalla, i va acceptar. La cosa però, és berenar, i al parc, o portava jo alguna cosa, o res de res. És per això que la Montserrat es va currar un pastís de xocolata blanca. Però per desgràcia el dia no va acompanyar gaire i vam acabar al Nougat. Roda el món i torna al Born.

Em va sorprendre que es demanés una magdalena per berenar. Jo no vaig sortir del meu tallat i croissant. I amb el berenar a taula, vam començar a xerrar. La Joanaina no deixa de preguntar i prendre notes, realment hi ha moments que sembla que et posi entre l’espasa i la paret. Potser sóc jo (un gris oficinista) però moltes de les preguntes em va fer mai me les havia plantejat. Si féssim un recompte de les respostes com es va fer amb la declaració al jutjat de Palma de la Infanta, el primer resultat seria:

Però la Joanaina aprieta pero no ahoga, i si bé realitza un qüestionari exhaustiu, ella participa també i m’explica anècdotes i part de la seva vida. Després d’una bona estona d’encantadora xerrera, la vaig convidar a casa perquè tastés el pastís de xocolata. Ella va accedir, i així també va conèixer els meus petits monstres. Ja que van estar presents a bona part de la conversa, estava bé que els conegués.

Cap a les vuit vaig acompanyar-la a l’estació de tren amb la sensació d’haver conegut una persona molt interessant, i qui sap, una bona amiga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>