SPAM!! SPAM!!

Sempre que sento la paraula SPAM em ve a la ment el magnífic gag dels Monthy Pyton que si no vaig errat va ser el que ha donat significat al terme.

A una de les unitats del màster que estic cursant, es parla del spam a la web i una de les tasques que ens van encarregar va ser trobar comentaris de spam a blogs. Cal dir que em va costar força. La majoria de blogs porten per defecte bons filtres antispam.

Al poc d’entregar la pràctica vaig rebre un bonic email del meu bloc que m’avisava que tenia un comentari (aleluya!) però que l’havia deixat en quarentena per que creia que era spam (ouch!)

Filtre antispam wordpress

La instal·lació de base de un WordPress (jo no dono per gaire mes) ja porta un bon filtre antispam, i si fas servir la versió wordpress.com o blogger suposo que la protecció deu ser mes bona, sobretot per que no depenen que el mandrós que te el bloc actualitzi cada nova versió que surt.

Crec que és una cosa de la que tots ens en podem alegrar, per que la veritat, més enllà del jiji jaja del enlarge your pennis, la feina de revisar el spam, evitar que t’enmerdin el correu i el blog fa perdre força temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>