muntanya_russa

Muntanya russa

Muntanya russa part 1: la pujada

Portem uns dies amb una muntanya russa d’emocions. La decisió per unanimitat que aquest dijous dia 16 ha pres la Comissió d’Ensenyament i Universitats (CEU) i que suposa a efectes pràctics que s’ha de reobrir la 2a línia de P3 de l’escola Joan Coromines va ser una injecció d’alegria a la comunitat de l’escola. (podeu veure el video de la resolució aquí). Molta gent ha estat treballant incansablement per que aquest moment arribés, i voliem celebrar-ho de la millor manera. Tots al parc de la muralla, el lloc de reunió oficiós dels pares de l’escola. Vàrem anar a dormir entre feliços i esperançats.

Muntanya russa part 2: la baixada

Et despertes content, feliç, llegint bones noticies, rebent felicitacions per tot arreu, i cap a les 11,  rebem un gerro d’aigua freda. Des de Serveis Territorials s’assegura que no recuperarem la 2a línia. Després d’un migdia ple de nervis, i presses es decideix que tot queda com estava. A les 6 celebració, que tot i que desde Serveis Territorials sembla que ens volen amargar el dia, no volem deixar que ho aconsegueixin.

Festa grossa, amb reconeixement especial per els pares que volen entrar a l’escola i sembla que ho tornen a tenir magre, i després prepara la feina a fer a partir d’ara.

Muntaya russa part 3: torem a pujar

Foto: @silviabofillmas

Foto: @silviabofillmas

Decidim fer una assemblea… Ja tindreu noticies nostres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>