roda de premsa

La roda de premsa

roda de premsaFeia molt de temps que no assistia a una roda de premsa. Ja fa gairebé deu anys vaig anar com a corresponsal d’una web a cobrir el Festival de Cinema de Sitges durant 3 anys. Fet que aprofitàvem uns quants per veure el màxim de pel·lícules pel morro i anar a les rodes de premsa a fer el tafaner. Era divertit conèixer aquells coreans majares que feien les pel·lícules que em tornaven boig, o fer-nos fotografies amb tothom qui poguéssim.

Des de l’altre costat

Aquest dilluns però la cosa ha sigut diferent. (crec que no fa falta que expliqui el embolic en que ens han posat amb l’escola). Dic diferent per que per primer cop, estava a l’altra banda en una roda de premsa, enlloc de haver de prepara possibles preguntes vàrem haver de anticipar possibles respostes, preparar la nostra argumentació, i moltes altres coses.

Fotografia del Tot Mataró (Anna Aluart)

Fotografia del Tot Mataró (Anna Aluart)

Veure les cares de tots els assistents, amb la càmara que enfoca cap a on es suposa que has de estar tu la veritat és que acollona una mica. Per sort per mi, ni em va tocar llegir i al final no vaig ni haver de “sortir a la foto”.

La repercussió

Un cop passat tot, i quan veus que l’esforç i la energia que s’ha dedicat a preparar la roda de premsa ha donat els seus fruits, i que el missatge que vols donar arriba, i et dediques a recopilar els enllaços, veure els comentaris (això dona per un monogràfic), comentar-ho amb els companys, la veritat és que no te preu.

El resultat de la roda de premsa

i algun mes que em deixo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>