Ja tenim biblioteca

inauguracio-biblioteca

Foto: R. Gallofré, (www.mataro.cat)

 

Aquest passat diumenge es va inaugurar a Mataró la Biblioteca Antoni Comas. Es va organitzar un bon sarau amb la Familia Robafaves, els gegants del barri i de els escoles del voltant, actuació dels Capgrossos de Mataró i música infantil. Com no, van venir tots els polítics a ensenyar palmito, dir la seva com si ells paguessin de la seva butxaca aquest equipament cultural.

La gentada que volia entrar a veure la biblioteca era de por, per la qual cosa vam decidir anar-hi el dilluns quan recollíssim els nens de l’escola. També estava plena com un ou, cues llarguíssimes de gent fent-se el carnet de la biblioteca, gent enduent-se 7 i 8 llibres cap a casa (com jo). Es ben cert que feia falta un equipament com aquest a aquesta banda de la ciutat. És cert que hi ha la biblioteca Pompeu Fabra, però fa molta mandra anar-hi, i la biblioteca de la Caixa Laietana (o hem de dir ja la biblioteca Bankia?) encara no et deixen entrar a no ser que siguis client.

Com que a la biblioteca hi ha wifi, m’hi acostaré molt sovint per fer feina del màster, i veurem si sempre està tant plena o és fruït de la novetat, però si mes o menys es manté un bon nivell de ocupació, em pregunto llavors on està la famosa crisi de lectura. Potser la crisi és de venda de llibres (però això suposo que dona per fer un altre post)

Llegeixo a la web del ajuntament, que els polítics van comprovar com de be funcionava el servei d’auto-préstec (i és cert, funciona molt be i molt ràpid), em pregunto si tornaran els llibres dins del termini establert, sobretot en Mascarell que dubto que vingui gaire sovint per Mataró. I que si han de cobrar-li recàrrec, que vagin esperant, que la Gene triga mil·lennis a pagar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>