I have read and I accept the terms and conditions

terms_and_conditions

Una de les grans mentides d’aquest mon és que ens llegim i acceptem les condicions d’ús de la majoria de software i serveis online dels que gaudim. Normalment son unes grans parrafades en anglès, algunes en castellà plenes de terminologia jurídica que obviem ràpidament i donem el nostre consentiment a cegues quant podríem estar venent la nostra ànima al diable (en el millor dels casos).

Desprès hi ha modificacions i alguna gent s’exclama i posa el crit al cel quan ja havia acceptat certes coses que de saber-ho mai ho hagués acceptat.

Un conegut meu, via Facebook m’ha fet arribar aquest meravellós blog, Términos y condiciones. En aquest blog un especialista ens explica de la manera mes planera possible en que consisteixen aquests contractes (dintre de les seves possibilitats, si una cosa és complicada, ho és i punt), i les modificacions que es van efectuant.

Certament, abans d’acceptar qualsevol altre acord de servei, faré una consulta a aquest blog, segurament res em farà desistir de voler provar el nou servei megaguai que em farà ser tecnològicament feliç fins al proper nou invent, però com a mínim podré saber quina part de la meva ànima estic regalant.

O sigui que “Términos y Condiciones” va de cap al Blogroll.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>