estrella-mort-plano

Estrella de la Mort Open Source

Death StarUna de les coses que mes valoro a la gent és el sentit del humor. Sobretot quan el demostra en situacions on el més normal del mon seria callar, passar del tema o directament fotre un moc.

Un exemple és quan un grup de gent va fer una instància al govern nord-americà per que pressupostés i fes una reserva de crèdit per tal de començar la construcció de la Estrella de la Mort al 2016. La instància va recollir  34.000 signatures. Desconec si hi ha un filtre necessari per que es tinguin la instància en compte, o si s’han de respondre totes.

No cal dir que la instància és una broma. El govern podia ignorar el tema, o respondre. La resposta no podia ser millor. (podeu llegir la resposta aquí). Ja des de el títol de la resposta es veu un gran sentit del humor. Es denega la petició amb un argumentari digne del major fan de Star Wars, i aprofiten per fer publicitat de la estació espacial que ja hi ha en òrbita.

Amb aquesta resposta un podria pensar que el govern havia guanyat aquesta petita guerra del humor, però la tenacitat d’aquest grup de gent que vol veure com es construeix la Estrella de la Mort no coneix límits i ara han acudit a Kikstarter, una plataforma de micromecenatge per tal de recollir els fons necessaris per tal de poder construir-la. I ens avisen que per poder ajustar el pressupost faran servir tecnologia open source. Senzillament brillant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>