Què és això?

Parlar sobre un mateix sempre m’ha semblat un exercici força difícil. Aquest deu ser el quart o cinquè blog que obro, tots han quedat morts i enterrats o perduts per internet. Esperem que amb aquest sigui difereent..

Per diverses raons m’he apuntat a un Por avatares de la vida me he apuntado a un Máster en Cercadors i una de les tasques a fer és fer un blog sobre la temàtica del màster. Així que, en això estem.

Tots els blogs que he fet sempre han estat a plataformes que ho donen casi tot preparat, Blogspot, wordpress.com, aquest cop és diferent. Com que ha la feina he aprés una mica de Joomla, he pensat que si tinc un domini, i un petit hosting em puc posar un WordPress i així el puc destrossar com vulgui sense veure’m limitt.

Així que espero que això amb el temps es quedi com la meva pàgina de presentació a Internet més enllà de llocs com Facebook o Twitter.

Apa, espero que torneu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>